Commercie

We willen dat zoveel mogelijk mensen wereldwijd van ons eerlijke en kwalitatief hoogwaardige varkensvlees kunnen genieten. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe kansen en afzetmarkten. Onze afdeling Sales werkt hier hard aan. Zij signaleren trends en analyseren wereldmarkten. Maar dat is niet het enige. Zij bouwen ook aan langdurige relaties met bestaande klanten door hen onder andere vakkundig en volledig te informeren over bestaande en nieuwe producten.

Meer over de afdeling commercie

Vacatures Commercie

Sales assistant - shipping administrator

Van de 250.000 ton varkensvleesproducten die Westfort jaarlijks verwerkt, is meer dan zestig procent bestemd voor buitenlandse klanten. Aan jou als…

Bekijk deze functie
Henk van Oers

Henk van Oers

Oprichter Deli Harmony

‘Ik ben opgegroeid op de boerderij en heb van huis uit meegekregen dat het belangrijk is om goed voor je dieren te zorgen. Toen ik in 1981 klaar was met de slagersvakschool moest ik kiezen of ik meeging in de industrialisatie van de landbouw of dat ik me op biologisch vlees ging richten. Ik koos zonder twijfel voor het laatste, omdat ik daar veel meer plezier uithaal. In die tijd was dat uniek, ik werd de eerste tien jaar door iedereen voor gek verklaard.

Het produceren van biologisch vlees en vleeswaren is een prachtig mooi vak, maar het is niet altijd even makkelijk. Elk stuk vlees is anders en om het beste product te ontwikkelen moet je rekening houden met veel factoren. Daarom gebruiken bedrijven vaak chemische hulpstoffen om water, vet en vocht te binden. Dat verkleint de kans op mislukkingen aanzienlijk, maar de smaak van het vlees gaat er ook hard door achteruit. Ik ben blij dat wij die hulpstoffen niet toevoegen. Maar dat is niet het enige wat wij anders doen. Wij werken ook alleen samen met boerderijen die voldoen aan de biologische regelgeving. Dat betekent onder andere dat de dieren voldoende ruimte hebben en biologisch voer krijgen.

De cultuur binnen Westfort en Deli Harmony zijn hetzelfde. Daarom passen we denk ik zo goed bij elkaar. We werken allemaal hard, maar er is ook ruimte voor plezier. We zijn eerlijk naar elkaar en geven mensen de kans om te leren. Door onze krachten te bundelen zetten we stappen richting ons belangrijkste doel: biologisch vlees en vleeswaren beschikbaar maken voor meer consumenten, zodat er ook meer boeren biologisch kunnen gaan boeren. Ik ben er trots op dat ik die uitdaging samen met Westfort aan mag gaan.'
Het is een prachtig mooi vak