Logistiek

Onze chauffeurs vormen het logistieke hart van Westfort. Zij zorgen ervoor dat de juiste producten tijdig bij de klant worden bezorgd. Onze chauffeurs hebben een vaste route waardoor zij de klanten leren kennen. Dit gebeurt op een duurzame en efficiënte wijze. Westfort levert zowel in Nederland als in het buitenland.

Meer over de afdeling logistiek

Vacatures Logistiek

Chauffeur binnenland

De binnenland chauffeurs van Westfort vervoeren met een modern eigen wagenpark wekelijks 800 ton varkensvlees naar Nederlandse slagers en grossiers.…

Bekijk deze functie
Jos Nederend

Jos Nederend

Chauffeur

’Mijn werkdag start ‘s ochtends vroeg om half vijf. We zijn met ongeveer vijftien chauffeurs in Oudewater en enkelen van ons gaan direct de weg op om vlees op te halen. Met de rest maken we alle orders klaar en laden we de wagens. Tussen zes en acht uur vertrek ik richting de Veluwe, omdat daar veel grote klanten als grossiers en vleesverwerkingsbedrijven zitten en ik meestal met een trailer rijd.

Westfort is een echt familiebedrijf. Ondanks dat we groeien blijven de lijnen kort en hebben we werkoverleg. Dan bespreken we wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Daarnaast voer ik jaarlijks een competentiegesprek met mijn chef en als er problemen zijn die direct moeten worden opgelost, dan gebeurt dat. Ook wordt het enorm gewaardeerd als ik eens een klusje tussendoor doe. Dat is kenmerkend voor Westfort. Als jij goed bent voor het bedrijf is het bedrijf goed voor jou.

Omdat ik dit werk al 38 jaar doe weet ik van de hoed en de rand. Ik vind het prettig dat ik door mijn ervaring op de hoogte ben van de diervriendelijke en hygiënische manier waarop wij werken, hoe we de wagens laden en op welke wijze we klanten benaderen. Ik doe dit werk met veel plezier.’
"Als jij goed bent voor het bedrijf is het bedrijf goed voor jou"